Adatvédelmi iránynyelvek

A HEGY – Keresztény Gólyatáborba való jelentkezéshez néhány személyes adatod megadása nélkülözhetetlen. Ezen az oldalon összegyűjtöttük azokat az információkat, ami alapján meggyőződhetsz arról, hogy hogyan kezeljük az adataidat, és milyen elvek alapján dolgozunk velük. Fontos számunkra, hogy a résztvevők személyes adatait bizalmasan, valamint biztonságosan tároljuk és védjük, azokat ne adjuk ki illetéktelen személyeknek.

Milyen adatokat tárolunk?

Kizárólag a jelentkezés során megadott adatokat (továbbiakban: személyes adatok) tároljuk, amit minden jelentkező önként ad meg. Jelen esetben olyan személyes adatokat gyűjtünk, mint például a regisztrált személy neve, e-mail címe, születési dátuma, irányítószáma illetve lakhelye, valamint a telefonszáma. Ezeken kívül a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a táborban kép- videó, vagy hangfelvételek készülhetnek róluk.

Mire használjuk a személyes adatokat?

A személyes adatokat a jelentkező azonosítására, valamint a vele való kapcsolatfelvételre használjuk. Emellett ezekből az adatokból kimutatásokat készítünk a későbbi táborok szervezéséhez, amiket kizárólag csak az arra feljogosított szervezők használhatnak fel statisztikai célokból. Ezekben a statisztikákban az egyéni adatrekordok nem szerepelnek, valamint nem lehet beazonosítani az egyes adatok tulajdonosait.

Milyen formában tároljuk az adatokat?

A személyes adatokat egy titkosított felhő alapú tárhelyen őrizzük. Hozzáférést csak az arra jogosult szervezőknek biztosítunk.

Ki juthat hozzá az adatokhoz?

A személyes adatokhoz kizárólag az aktuális HEGY Gólyatábor szervezői férhetnek hozzá. Ezeket illetéktelen személyeknek, illetve harmadik félnek nem adjuk át és nem osztjuk meg velük.

Meddig tároljuk az adatokat?

A személyes adatokat a tábor utolsó napját követő 30. napig tároljuk, utána megsemmisítjük. A multimédiás anyagokat a honlapunkon tároljuk, amiket elérhetővé teszünk a nyilvánosság számára, amik a tábor végét követően is hozzáférhetőek maradnak.

Mire használjuk fel a képeket?

A táborban készült multimédiás anyagok (kép-, videó és hangfelvételek) promóciós anyagként szolgál majd a későbbi évek táboraihoz.

Hol jelennek meg a képek?

A kép- és videófelvételek felkerülhetnek a HEGY – Keresztény Gólyatábor Facebook, valamint Instagram oldalára, YouTube csatornájára és honlapjára. Ezen kívül megjelenhet rajtunk kívüli más multimédiás platformokon is, mint például különböző sajtóorgánumokban, újságokban és televíziókban. Minden ilyen anyagot nyilvánosan is elérhetővé teszünk.

Kérheted adataid letörlését?

Igen. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a személyes adataidat tároljuk, kérésedre azonnal letöröljük azokat. Azonban személyes adatok hiányában a gólyatábori jelentkezés érvénytelenné válik. Módodban áll adataid helyesbítését is kérni, ha kiderült, hogy hibás adatok vannak a tulajdonunkban.
Ha van olyan kép, hang-, vagy videófelvétel, ami nyilvánosan megjelenik, de szeretnéd letöröltetni, lépj velünk kapcsolatba Facebook oldalunkon keresztül, vagy írj nekünk egy levelet az info@hittelazegyetemen.hu e-mail címre!

Biztosítjuk azt, hogy az adatok tárolásának és kezelésének tekintetében a magyar jogszabályi keretek között járunk el. Ha bármilyen kérdésed merül fel ezügyben, akkor keress minket Facebookon, vagy e-mailben.