Információk

A tábor időpontja: 2021.08.06. – 2021.08.10.

Helyszín

Az idei HEGY Keresztény Gólyatábor helyszíne: 8053 Bodajk, Tábor u. 1.

Utazás

közös utazás Budapestről

Akik Budapestről jönnek velünk, azokat augusztus 6.-án, 9:30-kor várjuk a Déli pályaudvaron (a vonatra Kelenföld vasútállomáson nem lehet felszállni). A vonatjegyeket előre megvásároltuk, viszont akinek van egyéni kedvezménye (és jelezte nekünk a kérdőívben) az hozza magával az erre feljogosító igazolást. (Vasúti igazolvány / ONYF stb.) Diákigazolványt lehetőleg mindenki hozzon magával. A pályaudvaron a szervezők HEGY-es pólóban várják a gólyákat, illetve névsort vezetnek azokról, akik jelezték nekünk, hogy jönnek.

Közös utazás székesfehérvárról

Akik Székesfehérváron szeretnének csatlakozni, azok 6.-án, 11:30-ra érkezzenek a székesfehérvári autóbusz-állomásra (8000 Székesfehérvár, Piac tér). Onnan a csoporttal autóbusszal megyünk tovább. Természetesen itt is lesz névsor azokról, akik jelezték, hogy itt csatlakoznának.

Egyéni utazás

Ha máshonnan jössz a táborba, akkor legkésőbb 12:30-ra érkezz meg a helyszínre! A tábor előtt van egy buszmegálló Bodajk, Ifjúsági Tábor névvel.

Az itt lévő információkról küldünk mindenkinek egy e-mailt, illetve ezen az oldalon, valamint a Facebook eseményünkön folyamatosan tájékoztatunk titeket az újdonságokról.

Költségek

Tábordíjak a jelentkezési dátum alapján különbözőek. (Fontos megemlíteni, hogy a jelentkezés a foglaló átutalásával válik érvényessé. Bármilyen egyéb kedvezményről az érintetteket e-mailben, vagy a helyszínen értesítjük. A kedvezmények nem összevonhatók.)

A tábor díjából a jelentkezés véglegesítéséhez 5 000 Ft foglalót kell utalni az alábbi számlaszámra:

Budapesti Római Katolikus Egyetemi és Főiskolai Lelkészség
Számlaszám: 11100104-90016592-36000001
Megjegyzés rovatban: HEGY 2021 saját név

A fennmaradó összeget a táborba mindenki hozza magával készpénzben. Az esetleges meglévő és további kedvezményekről tájékozódhattok a Facebook oldalunkon, illetve írhattok nekünk e-mailt.

KedvezményKedvezmény feltételeTábor költsége
Early Bird (elfogyott)Te legyél az első 15 jelentkező egyike15 000 Ft
Előjelentkezés (lejárt)Jelentkezz a táborba május 31.-ig19 000 Ft
Előjelentkezés 2 (lejárt)Jelentkezz a táborba június 30.-ig23 000 Ft
Teljes költségJelentkezz a táborba június 30. után29 000 Ft

Támogatói program

Idén elindítottuk a “Hívj meg valakit a táborba!” támogatói programunkat, amelyben Ti, gólyaként is ki tudjátok venni a részeteket. Lehetőséget adunk arra, hogy amennyiben szeretnétek, támogathassátok gólyatársaitokat! A program keretei között képesek vagytok a tábor díján felül támogatást fizetni más jelentkezők részére, illetve szükség esetén ti is kérhettek anyagi támogatást a tábor díjához. Ezzel kapcsolatosan néhány fontos tudnivaló:

  • Ha ígérsz támogatást (jelentkezésnél), akkor annak az összegét a foglalóval együtt utald át. (Tehát, ha 1000 forinttal támogatnád a jelentkezőket, akkor 5000 forint helyett 6000 forintot utalj át.)
  • Amennyiben támogatást kérsz, akkor is utald át a foglalót, enélkül ugyanis nem érvényes a regisztrációd (és az esetleges kedvezmények sem).
  • Előfordulhat, hogy nem tudunk mindenkinek annyi támogatást adni, amennyit kértek, de erről mindenkit időben (legkésőbb a tábor előtti héten) értesítünk.

Lemondás

Amennyiben szeretnétek a jelentkezéseteket lemondani, úgy írjatok e-mailt a jelentkezes@hittelazegyetemen.hu címre. Ha a jelentkezésedet július 25.-ig mondod le, akkor visszaigényelheted a befizetett foglalódat (5000, azaz ötezer forintot). Július 25. után a befizetett foglalót nem áll módunkban visszatéríteni.

Járványhelyzet

Folyamatosan figyeljük a járványügyi helyzettel kapcsolatos intézkedéseket. Minden változásról tájékoztatunk titeket e-mailben, emellett a változásokat nyomon követhetitek a honlapon és a közösségi felületeinken. További információkat találtok itt.

Mit hozz magaddal?

A táborról és az idei HEGY-ről folyamatosan találtok további információkat a Facebook oldalunkon és az Instagramon.

Ha még nem láttad az idei promó videónkat, akkor nézd meg!

A tábor akkor lesz jó, ha sokan leszünk, úgyhogy szólj barátaidnak, ismerőseidnek is!

Ha bármi kérdésed van, kérlek írj nekünk Facebookon, vagy az email címünkre: info@hittelazegyetemen.hu