HEGY 2024 Jelentkezés szervezőnek


A 2024. évi Hittel az Egyetemen Keresztény gólyatábor lelkes önkéntesek jelentkezését várja!

Figyelem! Akik előszőr szerveznek tábort, azokat megkérjük, jelentkezzenek interjú időpontra. Az interjús jelentkező felületet 21.-én lezárjuk, akik nem jelentkeznek interjúra elsősként, azoknak érvénytelenítjük a jelentkezését..

Idén is megrendezésre kerül a Hittel az Egyetemen Gólyatábor, immáron 16. alkalommal. Gyere, és csatlakozz a csapatunkhoz, hogy együtt tudjuk megszervezni Magyarország egyedülálló keresztény gólyatáborát! Jelentkezni a jelentkezési űrap kitöltésével tudsz, amit az oldal alján lévő gombra kattintva tudsz elérni. A jelentkezéshez szükséged lesz egy motivációs levélre, valamint egyes munkakörökhöz szeretnénk, ha egy apró feladat megoldást is csatolnátok. Bár ez egyszerre soknak tűnhet, ezekkel csupán az a célunk, hogy megtudjuk, hogy kire milyen típusú szervezési feladatot tudunk a leginkább rábízni.

Jelentkezési határidő

2024. február 19. 23:59

Jelentkezés menete

Nézd át, hogy milyen típusú feladatokban tudsz nekünk segíteni, és ha eldöntötted, akkor a jelentkezési űrlapon jelöld ki az összes számodra szimpatikus munkakört (Egyszerre több munkakörre is jelentkezhetsz, kategóriák nem feltétlen zárják ki egymást). Minden jelentkezőtől összesen 1 kitöltést várunk, amihez a jelentkező csatolja:

 • A kapcsolatfelvételhez szükséges adataidat
 • Egy darab motivációs levelet
 • Referencia levelet/ajánlást (opcionális) – pl.: cserkészet, plébánia, regnum, közösség, önkéntesség, releváns, hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat, stb. (a pozitív elbírálást segíti, de csak valamilyen formában hitelesítve – pecsét, aláírás) – amennyiben a jelentkezésed pillanatában nem áll rendelkezésedre, de tudnál/szeretnél ilyet bemutatni, az interjúd kezdetének pillanatáig elküldheted nekünk emailben.
 • A bejelölt feladatkörökhöz szükséges feladatokat -abban az esetben, ha van- (Ne felejtsd el minden bejelölt munkakörhöz elolvasni a feladatot!)
 • Egy nem túl régi profilképet 😜

Az űrlap kitöltése mellett azokkal, akik még sosem szerveztek HEGY-et, szeretnénk egy rövid online interjú keretein belül beszélgetni. Az interjúzás részleteiről itt tudsz bővebben olvasni.

Motivációs levél

Minden jelentkezőtől szeretnénk kérni egy motivációs levelet. A levélben kérünk fejtsd ki (maximum 4000 karakterben / fél – egy oldalban), hogy ki vagy, honnan érkezel, miért szeretnél velünk szervezni, milyen erősségeid, gyengeségeid vannak. Kíváncsiak vagyunk továbbá arra, hogy van-e például korábbi szervezési tapasztalatod, melyik feladatban tudsz a legjobban kibontakozni, vagy van-e bármilyen feladatkör, ami kifejezetten érdekel (illetve van-e, amit semmiképpen nem csinálnál). Ha az űrlapon több munkakörre is jelentkeztél, akkor itt tudod részletezni, ha van esetleg fontossági sorrend, amit figyelembe vehetünk. A levelet a jelentkezési űrlapon keresztül tudod csatolni (.pdf, .odt, .doc, vagy .docx formátumban)

Költségek

Idén fix kategóriákat szabtunk meg a költségek tekintetében, igyekeztünk az alapján beosztani a tábori díjakat, hogy kitől mennyi időráfordítást várunk a szervezés során.

III. Kategória: azon szervezőknek, akik CSAK helyszíni önkéntesnek VAGY CSAK programszervezőnek jelentkeznek egy alapdíjat fogunk megszabni.

II. Kategória: azon szervezőknek, akik MINDKÉT posztra jelentkeznek(helyzíni+programszervező), nekik díjazzuk az extra ráfordításaikat, ezért egy kedvezőbb kategóriába kerülnek.

I. Kategória: azon szervezők kerülnek ebbe a kategóriába, akik a táborszervezés posztra lesznek felkérve, illetve, akiket munkacsoport vezetőnek választunk. Mivel ez a legtöbb felelősséggel és időráfordítással járó kategória, így ez a legkedvezményesebb is egyben. 

FeladatkörökEgy feladatkör választása eseténKettő feladatkörMunkacsoport vezetése
Helyszíni Önkéntes (A)III. kategóriaII. kategóriaI. kategória
Programszervező (B)III. kategóriaII. kategóriaI. kategória
Táborszervezés (C)I. kategóriaI. kategóriaI. kategória (csak a kemény idegzetűeknek)

Megközelítőleg az első kategória számára 35 000 – 45 000 Ft lesz, míg a második kategória számára 40 000 – 50 000 Ft és végül a harmadik kategória számára pedig 55 000 – 65 000 Ft. Ezek az összegek a befolyt támogatások és a munkakiosztás függvényében változhatnak. Tudjuk, hogy elsőre ijesztőek lehetnek a magas összegek, de mi is az idei piaci árak alapján kalkuláltuk őket, idén ekkora összegekért feltehetően nem tudsz résztvenni ilyen kaliberű programokon. Ahogyan minden évben, most is azon leszünk, hogy az alsó határhoz közelítsünk. Az biztos, hogy ennél több biztosan nem lesz. Természetesen a szponzoros csapat azon dolgozik, hogy ezt az összeget minél jobban csökkenteni tudjuk. Ezek az összegek magukba foglalják a két szervezői hétvégét, a szakmai tréningeket, csapatépítéseket, illetve a tábor teljes díját (szállás, étkezés, utazás) is.

Ha számodra esetleg problémát okozna pénzügyileg a tábor, kérjük, hogy a jelentkezés során jelezd nekünk és próbálunk rá megoldást találni, hogy emiatt te se maradj ki idén a táborszervezésből. Biztosítunk afelől, hogy bármekkora összegű támogatást kérsz, ezt a jelentkezésedtől függetlenül, diszkréten fogjuk kezelni. Az igényelt támogatást bár nem tudjuk megígérni, de igyekszünk szem előtt tartani.

Egyéb információk

EseményIdőpontInformáció
Tábor időpontja2024. augusztus 4. – 11.Ebben benne van a szervezői 0. nap illetve a szervezői utolsó nap is
1. szervezői találkozó időpontja2024. március 9. – 10.Mindenki számára kötelező!
2. szervezői találkozó időpontja július első felébenMindenki számára kötelező!
Időpontok

A két napos szervezői tréning, a kétszer egynapos kiscsoport vezetői tréning, valamint a csapatépítő időpontja az első szervezői hétvégén kerül kihírdetésre.
Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a tábor teljes ideje alatt kötelező a részvétel! (Tehát nem lehet később érkezni vagy előbb elmenni.)
Minden fent nem taglalt eset, egyedi kérés/kérdés a mindenkori főszervezők döntésére van bízva, ilyennel kapcsolatban keressétek Őket a szervezői hétvégén megadott elérhetőségeken.

önkéntes munka igazolása

Amennyiben valaki szeretné a szervezés alatt, illetve után tudunk számára biztosítani önkéntes munkáról szóló igazolást, amit be tud nyújtani egyetemi ösztöndíjakhoz, szakmai gyakorlatként stb.
Azonban ez mind csak indokolt esetben, főszervezői egyeztetés után és egyedi elbírálás alapján történik!

Ha bármilyen kérdésed lenne a jelentkezést illetően, kérlek ne habozz emailt írni a jelentkezes@hittelazegyetemen.hu címre vagy keress minket a Facebook Messengeren!

Munkakörök

szervezés időtartama:

 • MÁRCIUS 9. – AUGUSZTUS 14.

KÖTELEZŐ A RÉSZVÉTEL:

 • 1. ÉS 2. SZERVEZŐI HÉTVÉGE
 • 2×1 NAPOS KISCSOPORT VEZETŐI TRÉNING (HA A KISCSOPORT VEZETŐSÉGET IS VÁLASZTOD)

OPCIONÁLIS A RÉSZVÉTEL:

 • KÉTNAPOS TRÉNING
 • 1 CSAPATÉPÍTŐ ALAKLOM

szervezés időtartama:

 • MÁRCIUS 9. – OKTÓBER 31.

KÖTELEZŐ A RÉSZVÉTEL:

 • 1. ÉS 2. SZERVEZŐI HÉTVÉGE
 • KÉTNAPOS TRÉNING
 • 1 CSAPATÉPÍTŐ ALKALOM
 • HAVI 1 MUNKACSOPORTOS MEGBESZÉLÉS
 • 2×1 NAPOS KISCSOPORT VEZETŐI TRÉNING (HA A KISCSOPORT VEZETŐSÉGET IS VÁLASZTOD)

szervezés időtartama:

 • MÁRCIUS 9. – NOVEMBER 30.

KÖTELEZŐ A RÉSZVÉTEL:

 • 1. ÉS 2. SZERVEZŐI HÉTVÉGE
 • KÉTNAPOS TRÉNING
 • 1 CSAPATÉPÍTŐ ALKALOM
 • RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS AZ EGÉSZ FÉLÉV SORÁN
 • 2×1 NAPOS KISCSOPORT VEZETŐI TRÉNING (HA A KISCSOPORT VEZETŐSÉGET IS VÁLASZTOD)

„Ti vagytok a világ világossága. Nem lehet elrejteni a hegyre épült várost.”

Mt.5, 14