Renoválás, feltámadás

Bár keveset értek hozzá, úgy döntöttem beszállok a bloggerek csoportjába. Az előző bejegyzéseket én csak feltöltöttem, egyik sem saját szerzemény. Ennek hatására úgy gondoltam, akkor fair, ha legalább egy posztot írok én is.

Elődjeim, mind kiváló emberek, valamennyien szervezők, mind a saját élményeikről meséltek a táborban, én viszont egy kicsit szeretnék mesélni a szervezésről.

Én is visszajáró HEGY-es vagyok, amióta felvettek az egyetemre. Egy időben vezettem kiscsoportot is, de nagyon gyorsan rátaláltam a helyemre szervező gárdában.

Szakmámból és a hobbimból kifolyólag érdekelt a technika, a kábelek és az, hogy mindez hogyan működik. Saját közösségemben is foglalkoztam ilyenekkel, innen jött a motiváció. A sok elektronika mellett persze az informatikai és a virtuális rész is kijutott.

Az egészen részletes programtervektől a honlap szerkesztésen át a konkrét beszerzésig terjednek a feladatai a technikusnak. Kicsi, de szívós csapat a mienk. Hogy idézzek egy volt táborszervezőt:

Legyetek profik és láthatatlanok!

A tábor előtti jelentkezések és az email áradatok kezelése (nem feltétlen a megválaszolása) is a mi dolgunk szokott lenni. A tábor alatt természetesen aktívan pakoljuk a holmikat és nyomkodjuk a gombokat, hogy csillogjanak a LED-ek és dübörögjenek a hangfalak. Embereink általában adó-vevővel is fel vannak szerelve, így eszméletlen fontosnak tudnak látszani.

A keverőpult mögött

Azt hiszem rengeteget fejlődtünk a digitális téren. Csapatunkat is folyamatosan szoktatjuk a platformokhoz, illetve marketingeseink szünet nélkül vannak a Facebookon és az Instagram-on. A tavalyi évben a munkacsoport minden feladatot digitálisan beszélt meg egymással!

Nagy tervünk volt a honlap újraélesztése is, egy kezelhetőbb, letisztultabb formában szerettünk volna mutatkozni a világ gólyái előtt. Az idő elérkezett, úgy érzem sikerült újjászületnünk. A tartalom a régi, de a külső vadonatúj lesz (tisztára, mint egy üdítő-reklám).

Remélem tetszik nektek is az új dizájn, várhattok még több fejleményt és bejegyzést a közeljövőben. Aztán ki tudja, lehet belevágok a blogírásba is…

HEGY főszervező

Published by

1 Reply to “Renoválás, feltámadás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük