Jelentkezés

Információ

A jelentkezési határidő:
2022. Július 22. 23:59

A táborról további részletes információkat találhatsz itt.

Pénzügyek

A tábori jelentkezésed véglegesítéséhez szükséges 15 000 forint foglaló befizetése. A tábor teljes díja a jelentkezés időpontjától is függ. Részletekről itt olvashatsz.

Jelentkezési kérdőív


  Az előző kérdésnél jelöld ki azt, hogy "Nincs ilyen nevű találat!"
  Az előző kérdésnél jelöld ki azt, hogy "Nincs ilyen nevű találat!"

  (A női méretek az átlagosnál kisebbek szoktak lenni. Pontos méretekért használd a mellékelt táblákat)
  Típus
  Méret
  Női méretek Férfi / Unisex méretek
  size-sheet-women size-sheet-unisex  Támogatói jegyek

  Az előző években a covid mindenkit megviselt, de vannak, akiket különösen nehezen érintett. A HEGY-re évről-évre nagyon sok olyan gólya érkezik, akiknek több testvére van, vagy nehezebb körülmények között él, így gondot jelenthet a család számára, a nyári programok finanszírozása. Lehetőségeinkhez mérten mi is igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy az anyagiak ne akadályozzák a részvételt. Idén is folytatjuk az eddig is jól bevált "Hívj meg valakit a táborba!" támogatói programunkat, amelyből Ti, gólyaként is ki tudjátok venni a részeteket. Lehetőséget adunk arra, hogy amennyiben szeretnétek, támogathassátok gólyatársaitokat!


  Felöltöztetlek! 🙂 - fizetem a tábori pólódat (1 500 Ft)Gyere el! - utazási költség (3 000 Ft)Lakj jól! - 2 napi étkezés (6 500 Ft)Aludj itt! - 3 napi szállás (10 000 Ft)Fizetem a “felét”! - (15 000 Ft)Egyéni

  FONTOS: Az itt megjelölt összeget a foglalóval együtt utald át!

  Támogatást kérek

  Az előző részben láthattátok, hogy igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy segíteni tudjunk mindenkinek, aki szeretne eljutni a táborba, de bármi oknál fogva nehézségekbe ütközik. Ha számodra valamiért gondot jelentene a jelentkezésed pillanatában érvényes részvételi díj kifizetése, bátran jelöld be, hogy mekkora összegű támogatásra lenne szükséged.
  A támogatási kérelmeket bizalmasan kezeljük, azok nem kerülnek nyilvánosságra!
  Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a támogatói jegyek által képzett keret és a különböző támogatók által nyújtott források végesek, így előfordulhat, hogy nem az általad kért összeget tudjuk biztosítani számodra, de erről és pontos összegről a tábor előtt mindenképp értesítünk e-mailben!

  FONTOS: A foglaló átutalása mindenképpen szükséges az érvényes regisztrációhoz.