Jelentkezés

Információ

A jelentkezési határidő:
2021. Július 23. 23:59

A táborról további részletes információkat találhatsz itt.

Járványhelyzet

A gólyatábor szervezői gondoskodnak a megfelelő óvintézkedésekről, amik a járvány kapcsán előjöhetnek. Minden újdonságról fogunk titeket időben tájékoztatni.

Pénzügyek

A tábori jelentkezésed véglegesítéséhez szükséges 5 000 forint foglaló befizetése. A tábor teljes díja a jelentkezés időpontjától is függ. Részletekről itt olvashatsz.

Jelentkezési kérdőív  (A női méretek az átlagosnál kisebbek szoktak lenni. Pontos méretekért használd a mellékelt táblákat)
  Típus
  Méret
  Női méretek Férfi / Unisex méretek
  size-sheet-women size-sheet-unisex  Támogatói jegyek

  A járvány mindenkit megviselt, de vannak, akiket különösen nehéz érintett. A HEGY-re évről-évre nagyon sok olyan gólya érkezik, akiknek több testvére van, vagy nehezebb körülmények között él, így gondot jelenthet a család számára, a nyári programok finanszírozása. Lehetőségeinkhez mérten mi is igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy az anyagiak ne akadályozzák a részvételt. Idén elindítottuk a "Hívj meg valakit a táborba!" támogatói programunkat, amelyben Ti, gólyaként is ki tudjátok venni a részeteket. Lehetőséget adunk arra, hogy amennyiben szeretnétek, támogathassátok gólyatársaitokat!


  Lakj jól! - 1 étkezés (1 000 Ft)Gyere el! - utazási költség (2 000 Ft)Pihenj meg! - 3 éjszakai szállás (7 500 Ft)Fizetem a “felét”! - (10 000 Ft)Egyéni

  FONTOS Az itt megjelölt összeget a foglalóval együtt utald át.

  Támogatást kérek

  Az előző részben láthattátok, hogy igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy segíteni tudjunk mindenkinek, aki szeretne eljutni a táborba, de bármi oknál fogva nehézségekbe ütközik. Ha számodra valamiért gondot jelentene a jelentkezésed pillanatában érvényes részvételi díj kifizetése, bátran jelöld be, hogy mekkora összegű támogatásra lenne szükséged.
  A támogatási kérelmeket bizalmasan kezeljük, azok nem kerülnek nyilvánosságra!
  Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a támogatói jegyek által képzett keret és a különböző támogatók által nyújtott források végesek, így előfordulhat, hogy nem az általad kért összeget tudjuk biztosítani számodra, de erről és pontos összegről a tábor előtt mindenképp értesítünk e-mailben!

  FONTOS A foglaló átutalása mindenképpen szükséges az érvényes regisztrációhoz.

  Figyelem!

  A koronavírus-járvány elleni intézkedések befolyásolhatják a jelentkezés későbbi menetét. Elképzelhető, hogy a jelenlét védettségi igazolványhoz, vagy az oltottság egyéb igazolásához lesz kötve. Minden ilyen jellegű változásról természetesen mihamarabb értesítünk benneteket. Részeleteket itt olvashatjátok.

  Az alábbi kérdésekre a válaszadás opcionális. Az adatokat a táborban lévő járvány elleni védekezés felkészülése érdekében kérjük el. Amennyiben nem kívánsz erről nyilatkozni, úgy a dobozokat hagyd üresen.