Ízig, vérig gólyatábor

Keresztény gólyatábor. Az első asszociációm a napi mise, rózsafüzérezés, zsolozsma. Szerencsére tavaly a HEGY gólyatábor rácáfolt erre a félelmemre.

Gimnázium után, egyetemre menet, a kettő között kicsit elveszve sok érzés kavargott bennem, amikor augusztus közepén felszálltam a gödöllői vonatra. Szerettem volna ismerősöket szerezni az új egyetememről, jól érezni magam. Szerencsére nem kellett ebben csalódnom. A felsőbbéves szervezők beleadták a lelküket, és örömmel dolgoztak azért, hogy egy remek táborral lehessünk gazdagabbak, ahol megismerhetjük az egyetemet, ahová menni fogunk és a későbbi hallgatótársainkkal találkozzunk.

Hamar belekerültem a tábor hangulatába, sodrásába, a városi vetélkedőt, a sok sportot, táncot, a tábortüzet és a bált mind nagyon élveztem és egy felejthetetlen élményt adtak számomra. Sok barátot is találtam, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot, összejárunk társasozni, sörözni és egyebek.

A tábor szerintem legfontosabb eleme, hogy bár ízig, vérig gólyatábor, mégis keresztény értékrendben töltjük el, jófej keresztény fiatalokkal együtt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Published by

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük