Haverok, buli, kereszténység: HEGY újratöltve!

Gólyatábor, buli, haverok – kereszténység, hit, erkölcs: e szavak alapján két különálló világra gondolnék, azonban ez nem így van. Sőt, talán Isten akarata is az lenne, hogy egy olvasztótégelyben éljem át mindezeket.

Mulatozzak önfeledten, élvezzem az életet és mindeközben Istent is engedjem be a szívembe! A gimnáziumból kikerülve, érettségimet frissen lobogtatva indulok neki a nagybetűs életnek. Bár egy időszak lezárult számomra és a barátok közül is sokan más és más hivatást, egyetemet választanak, de az együtt átélt élmények és a hit biztosan összeköti majd minket továbbra is.

Keresztényként gólyatáborba menni talán nem is olyan egyszerű feladat.

Nem kis kihívás a gólyák számára olyan közeget találni, ahol hasonló értékrend és mentalitás alapján folyik a szórakozás.

A 2008 óta évente megrendezett és töretlen népszerűségnek örvendő HEGY keresztény gólyatábor pont ilyenre ad lehetőséget.

A tábor sokszínű programlehetőséget nyújt a résztvevőknek, lesz például borkóstolás, sportverseny és egy izgalmakkal teli esti bál is. Ezeken túlmenően a közösségformálás hatalmas szerepet játszik már a kezdetek kezdetén, hisz a gólyák kiscsoportokba rendeződve ismerhetik meg mélyebben is egymást, illetve a gazdag előadások témáiba közösen áshatják bele magukat. Mivel mi, szervezők, is különböző egyetemekre és szakokra járunk, így minden kíváncsi kérdésre és fontos információra választ adunk a frissen érettségizetteknek, valamint számos keresztény közösség is bemutatásra kerül, ahová akár a tábor végeztével csatlakozhatnak.

Ha szeretnél felejthetetlen élményekkel és akár egy örökre szóló közösséggel gazdagodni, a HEGY-en a helyed! Ne feledd: egyetemistaként is lehetsz vallásos, nem vagy egyedül a hiteddel!

/vasarnap, 2020./

Published by

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük